Make a life, not a living – Online program – Norge

We spend most of our conscious time at work. Make it count!

7 steg mot et mer inspirerende og meningsfullt arbeidsliv!

VELKOMMEN!

Jeg vil begynne med å si gratulerer med beslutningen med å få alle arbeidstimer til å telle! Du investerer i det viktigste du har – din egen utvikling. Make a life not a living er et program designet for at du skal bli klar over hva du virkelig vil gjøre i ditt arbeidsliv. Hva som er viktig for deg, dine drivkrefter, hvilke styrker og talenter du vil utvikle. Underveis i programmet kommer du også til å analysere hvilke muligheter som finnes rundt omkring deg allerede og du kommer til å begynne å skape nye. Vi skal bli handlingsdyktige, for vi kan tenke og tenke og planlegge og planlegge, men det er først når man faktisk gjør noe at forandringen vi ønsker kan skje.

Dette er en prosess. Du kommer mest sannsynlighet ikke til å våkne opp en dag og tenke ”Det her skal jeg gjøre på jobben for resten av livet” – det kan hende for noen, men for majoriteten av oss er det ikke slik det fungerer. Det er snarere sånn at vi må prøve oss fram – trial and error – men jeg tror vi kan minske antall error ved å prøve mer bevisst.

Det at det er en prosess kan føles litt frustrerende, for vi er veldig vant til å fokusere på resultater. Vi vil helst ha et svar som vi kan sammenligne med en fasit for å se om det er rett eller galt 😉 Her finnes det ingen rette svar. Det positive er at det heller ikke finnes noen svar som er feil.

Det er heller ikke slik at du kommer til å være ferdig etter modul 7, prosessen kommer til å fortsette, trolig resten av arbeidslivet ditt. Denne jobben er det ingen som kan gjøre for deg, du er nødt til å gjøre det selv. Man kan sammenligne det med hvis vi drar til treningssenteret sammen, om jeg løfter alle vektene for deg vil du ikke bli noe sterkere. Du er nødt til å løfte dem selv. Jeg kan derimot vise deg øvelser og heie deg frem slik at du orker mer enn du er klar over – det er akkurat det jeg håper vil skje i dette tilfellet.

Dette programmet er skapt ut ifra mine og andres erfaringer for å skape et engasjerende og inspirerende arbeidsliv. Mine forhåpninger er å hjelpe deg med å kickstarte prosessen mot det arbeidslivet du ønsker. Jeg var ekspert på å gjøre det som var forventet av meg og tok en allsidig utdannelse på universitetet som skulle gjøre det enkelt å få jobb. Begynte på en fremgangsrik karriere, men kjente at det var noe som manglet. Så jeg begynte på et annet studie på en prestisjefull skole og startet på en ny karriere. Det gikk bra – jeg tjente godt og jobbet med spennende oppdrag, men fortsatt var det noe som manglet. Det var noe i meg som ville ut. Jeg var frustrert og sint på meg selv for at jeg ikke bare kunne være fornøyd. Men så innså jeg at min arbeidsliv og alle de timene jeg hadde lagt ned er for viktige til å gjøre noe jeg ikke liker. Jeg innså at jeg egentlig visste hva jeg ville gjøre, det handlet bare om å pukke det frem og begynne å handle. Jeg lærte meg at den rette anledningen eller de rette forutsetningene aldri ville komme, så jeg kunne like gjerne begynne nå. Sakte men sikkert skapte jeg det arbeidslivet jeg ønsket meg.

Nå er det din tur. Jeg håper dette programmet kan hjelpe med å kickstarte reisen mot det arbeidslivet du ønsker deg!

Rock on!
Kristina

Module 1 Make a life, not a living - Online program
Unit 1 MODUL 1: UNCOVER YOUR PURPOSE
Unit 2 MODUL 2: DISCOVER YOUR BRILLIANCE
Unit 3 MODUL 3: CREATE YOUR ARENA
Unit 4 MODUL 4: MAP OUT YOUR NEXT STEP
Unit 5 MODUL 5: MANIFEST
Unit 6 MODUL 6: UNBLOCK YOURSELF
Unit 7 MODUL 7: EXCEL
Powered By WP Courseware