FÖRELÄSNINGAR

Kristina Närman är entreprenören som är övertygad om att om fler gillar det de gör på jobbet kan vi åstadkomma underverk. Med en karriär som spänner från civilingenjör i bioteknik till varumärkesstrateg till professionell facilitator och affärscoach vet hon vad som krävs för att bryta sig oss från begränsande strukturer och istället fokusera på att skapa de möjligheter som behövs för att ta er dit ni vill. I sina föreläsningar väver hon ihop egna erfarenheter med trender och forskning.

Omvärlden förändras och det går allt snabbare. AI och robotar gör mer och mer av det som tidigare var vårt jobb. Och det är bara början – allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och blir därmed enkelt att kopiera.

Vad som inte kan kopieras är vi människor – vår kreativitet och vår förmåga att se saker som de kan var snarare än som de är. Därför är det så viktigt med passion, kreativitet och mod i verksamheten. Vi behöver tänka och agera mer entreprenöriellt och vi behöver allas kraft och potential. Kristina pratar om hur vi alla kan släppa loss vår INREPRENÖR för att inte bara hålla jämna steg med utan faktiskt leda utvecklingen in i framtiden.

Kristina både inspirerar och ömsint provocerar när hon sätter fingret på hur vårt sätt att arbeta håller på att bli ifrånsprunget av samtiden och hur vi behöver tänka tvärtemot för att röra oss in i framtiden.

Målgruppen för hennes föreläsningar är team och organisationer som är redo att ta upp stafettpinnen och leda utvecklingen i sin bransch/nisch genom att ta vara på varje individs unika potential, öka kreativiteten och ha modet att faktiskt skapa sin framtid.

En föreläsning eller workshop med Kristina bjuder på inspiration, energi, insikt, igenkänning och en och annan kärleksfull spark där bak 😉 Du lämnar hennes föreläsningar med en känsla av att allt faktiskt är möjligt. Hör av dig för att diskutera passande ämne och upplägg.

MODERATOR

Kristina är också en uppskattad moderator. Speciellt intresserad av allt som rör framtidens arbetsliv, innovation, utveckling, självledarskap och entre- och intraprenörskap.

Kontakta kristina(at)careofnext.com för mer information.

Bilder från ExpoHR.

EXEMPEL PÅ FÖRELÄSNINGAR

Inreprenörskap – självledarskap 2.0

I framtidens arbetsliv kommer alltfler att själva leda och styra sitt arbete. Alla behöver ta ansvara för och driva både sin egen och företagets utveckling. Oavsett anställningsform behöver vi tänka och agera mer som entreprenörer och snabbt kunna se och våga agera på möjligheter för att fortsätta vara relevanta. Vi behöver träna vårt inreprenörskap!

Inkluderande innovation – innovation där ALLA deltar

Förändringen får aldrig mer så långsamt som just nu. För att hänga med och fortsätta vara relevanta behöver ALLA i organisationen vara med och utveckla verksamheten. Hur skapar vi förutsättningar för inkluderande innovation, innovation där alla vill, vågar och kan vara med och bidra?

Gig-ekonomin: nya möjligheter för organisationer och personer

Lär dig mer om den växande gig-ekonomin och möjligheterna den medför för både organisationer och personer.

All speaking in Swedish and English. Please contact kristina(at)careofnext.com for more information.