FÖRELÄSNINGAR

Kristina Närman är entreprenören, författaren och fantasynörden som menar att framtidens organisationer behöver fler hjältar – personer som med mod och passion driver utvecklingen av våra verksamheter. Med en karriär som spänner från civilingenjör i bioteknik till varumärkesstrateg till diplomerad facilitator och affärscoach vet hon vad som krävs för att bryta sig från begränsande strukturer och istället fokusera på att skapa de möjligheter som behövs för att ta oss dit vi vill. I sina föreläsningar väver hon ihop egna erfarenheter med aktuella trender och forskning.

Omvärlden förändras och det går allt snabbare. AI och robotar gör mer och mer av det som tidigare var vårt jobb. Och det är bara början – allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och blir därmed enkelt att kopiera.

Vad som inte kan kopieras är vi människor – vår kreativitet, fantasi och vår förmåga att se saker som de kan vara snarare än som de är. Därför är det så viktigt med passion, kreativitet och mod i verksamheten. Vi behöver tänka och agera mer entreprenöriellt och vi behöver allas kraft och potential. Kristina pratar om hur vi alla kan släppa loss vår INREPRENÖR för att inte bara hålla jämna steg med, utan faktiskt leda utvecklingen in i framtiden.

Kristina både inspirerar och ömsint provocerar när hon sätter fingret på hur vårt sätt att arbeta håller på att bli ifrånsprunget av samtiden och hur vi behöver tänka tvärtemot för att röra oss in i framtiden.

Målgruppen för hennes föreläsningar är team och organisationer som är redo att ta upp stafettpinnen och leda utvecklingen i sin bransch/nisch genom att ta vara på varje individs unika potential, öka kreativiteten och ha modet att faktiskt skapa sin framtid.

En föreläsning eller workshop med Kristina bjuder på inspiration, energi, insikt, igenkänning och en och annan kärleksfull spark i baken 😉 Du lämnar hennes föreläsningar med en känsla av att allt faktiskt är möjligt. Hör av dig för att diskutera passande ämne och upplägg.

Sagt om Kristinas föreläsningar

“Jag tycker det var en jättebra föreläsning! Det där med betaversionen av en själv verkar ju ha gått hem;) Fina frågeställningar kring vad ex framgång är för en själv också. Mycket bra!”
“Jag tyckte det var jättebra! Hon hade fångat vår brief på ett fint sätt. Hennes energi gick också igenom zoom utan att vara för käck. Jag uppskattade att vi fick olika verktyg att ta med som vi kan prata vidare om.”
“Tydligt budskap som satte sig – bra att få ord som vi har gemensamma betydelser av.”

Bilder från ExpoHR och Ålands Näringslivsdag.

EXEMPEL PÅ FÖRELÄSNINGAR

Inreprenörskap – självledarskap 2.0

I framtidens arbetsliv kommer alltfler att själva leda och styra sitt arbete. Alla behöver ta ansvara för och driva både sin egen och företagets utveckling. Oavsett anställningsform behöver vi tänka och agera mer som entreprenörer och snabbt kunna se och våga agera på möjligheter för att fortsätta vara relevanta. Vi behöver träna vårt inreprenörskap!

Maxa den mänskliga faktorn

Ja, du läste rätt. Den mänskliga faktorn associeras ofta med något vi bör minimera eller till och med eliminera. Men i själva verket är det ju tvärtom; det är människorna som gör verksamheten till vad den är, och framför allt till vad den kan bli. Kristina berättar hur vi som personer och hur våra organisationer kan göra mesta möjliga av vår potential.

Inkluderande innovation – innovation där ALLA deltar

Förändringen får aldrig mer så långsamt som just nu. För att hänga med och fortsätta vara relevanta behöver ALLA i organisationen vara med och utveckla verksamheten. Hur skapar vi förutsättningar för inkluderande innovation, innovation där alla vill, vågar och kan vara med och bidra?

All speaking in Swedish and English. Please contact kristina(at)careofnext.com for more information.