Göra det du älskar eller älska det du gör?

love what you do

Jag pratar ofta om att det i dagens förväntanssamhälle handlar om att sticka ut och inspirera för att attrahera kunder, investerare och ny talang. Det handlar om att hitta era unika styrkor och göra mer av det. Stöter då till och från på frågan: ”Måste man då jobba med sin passion, med det man älskar?”

För mig kan frågan bli lite för stor – hur ska jag veta vad som är min passion, vad jag älskar att göra? Jag gillar ju en massa saker som inte är mitt jobb. Men om jag istället frågar mig om jag älskar det jag gör blir svaret ett solklart ja!

Så nej, jag tror inte nödvändigtvis att alla måste jobba med det de älskar. Däremot tror jag att det är en nödvändighet att kunna älska det ni gör för att leverera passionerat bra och inspirera era kunder.

Den fina illustrationen (som också är bakgrund på min telefon som ständig påminnelse) kommer från MailChimp, mailchimp.com.