Hej hösten, bring it on!

Äntligen är sommarlovet slut på riktigt! Visst har det varit underbart med sol, bad och semestrande i ett fantastiskt sommar-Sverige. Men som jag har längtat! Att äntligen få sätta tänderna i alla spännande projekt som funderats och planerats under sommarmånaderna.

Jag inser att det inte är alla förunnat att känna så här inför att semestern tar slut. Det är faktiskt en av anledningarna till att jag känner sån lust för att gå till jobbet. För att jag vill hjälpa organisationer att få fler att längta till jobbet (nåja, det är fullt tillåtet att längta till och njuta av semestern också).

Min övertygelse är att en organisation med ett tydligt skjäl (skäl som i drivkraft och själ som i värderingar) får medarbetare som delar detta. Medarbetare som är motiverade och som tycker att det är meningsfullt och roligt att gå till jobbet. Medarbetare som tillsammans kan skapa nya, fantastiska lösningar som gör livet lite enklare, bättre, roligare – you name it – för t.ex. mig. Därför kommer jag att göra mitt allra bästa för att fler organisationer ska upptäcka motivationskraften i sitt varumärke och på så vis frigöra potentialen att skapa sin nästa stora grej.

I sommar har jag varvat semester med att läsa, fundera och reflektera och nu är jag laddad med nya tankar, idéer och övningar som jag längtar efter att få testa.

Så hösten – bring it on! Jag är redo.

bring it on