HJÄLTAR ÄR VI ALLIHOPA!

Jag är typ besatt av hjältar. Det började med Sagan om Ringen i tonåren och sen snöade jag in på fantasy. För dig som inte läst riktigt lika mycket fantasy som jag, kan jag berätta att handlingen typiskt går ut på att en person som skulle kunna vara vem som helst får ett uppdrag som verkar helt omöjligt – typ rädda världen. Efter ett tag bestämmer sig den här vem-som-helst-personen att ta sig an uppdraget och vips förvandlas hen från vem-som-helst till hjälten i sagan. 

Det som slagit mig är att samma sak händer med oss; när vi tar oss an ledarskapet i våra egna (arbets)liv förvandlas vi till hjältar. Och det som är coolt är att när vi blir hjältar får vi också tillgång till krafter utöver det vanliga, precis som hjältarna i sagan; våra unika talanger, vår kreativitet och vårt mod. Nödvändiga ingredienser i dagens och framtidens professionella liv. 

2020 tänker jag jobba för att vi ska bli ännu fler hjältar i (arbets)livet! Börjar med att byta ut texten i en av de välkända julsångerna det här året ”Hjältar det är vi allihopa, allihopa, allihopa…” 

God jul!