Kalla dig för det du är

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om att våga ta steget mot din nästa stora grej – oavsett om någon skrattar åt dig på vägen. Jag skulle vilja fortsätta på samma tema och slå ett slag för att faktiskt våga kalla dig för det du är. Är du konstnär så är du konstnär. Inte “typ konstnär”. Eller “jag målar lite”. Genom att du vågar säga vad du är kommer andra också att behandla dig som det!

För några veckor sedan bestämde jag mig för att nu är det dags att tala om för omvärlden vad jag faktiskt vill jobba med framöver. Sagt och gjort. Jag bokade in möten med mina nuvarande kunder för att berätta om mina planer och jag började presentera mig som det jag är – nämligen coach, facilitator och inspiratör. Och vet du, det dröjde inte ens en timme innan första uppdraget trillade in – att designa och leda en interaktiv dag om karriär. Sedan dess har jag fått ytterligare två förfrågningar på samma tema. Bara för att jag faktiskt vågade tala om vad jag är. Testa du också!

Med det önskar jag en härlig helg i vårens tecken!

kristina