Sharp body, Sharp mind

,

kristina_your next big thing

“Start the year with its end in mind”

Vad vill du åstadkomma under 2015? Vilken är din nästa stora grej och hur ska du göra den till verklighet? Jag tror att för att vi ska utvecklas så måste vi utmana våra invanda mönster, tankesätt och vanor. Därför är jag SÅ glad och taggad över den produkt som jag utvecklat tillsammans med två av de mest inspirerande entreprenörer jag vet; Magdalena Bibik och Per Frykman.

Vi har skapat en heldag som handlar om nyfikenhet, närvaro, drömmar och action. Eftersom kropp och knopp hänger ihop kommer vi att utmana dig fysiskt såväl som att stretcha din vision för 2015. Du kommer att testa dina gränser, spränga dina mentala vallar, våga tänka större och se hela din potential.

Jag kommer att hålla en workshop om Your Next Big Thing där du får chans att stretcha tanken för vad du ska åstadkomma det kommande året. Lär känna dina drivkrafter och styrkor och bli medveten om vilken förväntan du vill skapa – för förväntan är det som kunder, arbetsgivare, investerare faktiskt köper.

Första datum är 27 februari, Bosön (Stockholm). Läs hela programmet här. Fram till den 15/1 erbjuder vi specialpris. Först till kvarn 🙂

Hoppas vi ses!

namnteckning