VAD JOBBAR DU FÖR?

En av de första frågorna när vi träffar nya personer brukar vara ”Vad jobbar du med?”. Kanske tycker du att det är lika svårt att svara som jag. Inte så konstigt. För idag har många svårt att kategorisera sitt arbete och passa in det i ett specifikt yrke – och fler jobbar med en massa olika saker (hej gig-ekonomin). Att svara på vad vi jobbar med kan alltså ta tid 😉

 

Däremot fattar fler och fler poängen i att ha en mission, något vi jobbar FÖR, som inspirerar och guidar vår resa i (arbets)livet. Som underlättar beslutsfattande, vägval och prioritering. Och som kan innebära att vi jobbar med en massa olika saker, men med samma syfte. Därför blir det mycket mer relevant och intressant att fråga “Vad jobbar du för?”.

 

Jag jobbar för mer passion, kreativitet och mod i (arbets)livet. Då tror nämligen jag att världen blir en lite bättre plats (pretentiöst? ja kanske, men that’s me 😉 ) Det innebär att jag föreläser, faciliterar, utbildar, kokar kaffe, skriver, konsultar, ritar gubbar och en hel massa andra saker.

 

Vad jobbar du för?