Fick det här i min inbox imorse:

 

”Innovation is a live or death proposition – as never before. WTTMSW/Whoever Tries The Most Stuff Wins is my number one tactic/strategy.” Tom Peters

 

Jag håller med. Nu, kanske mer än någonsin, behöver vi vår inreprenör. Den där superkraften som vi alla har och som hjälper oss att skapa ”det nya normala”, som vi så smått är på väg tillbaka till efter en vår där mycket varit satt på paus. Vägen till det nya normala är definitivt att testa testa testa. Det är ju enda sättet att veta om något är värt att satsa på eller inte!

Så. Släpp loss din inreprenör. Låt idéerna flöda (du vet, bästa sättet att få en bra idé är att få många dåliga) och sen ut och GÖR. Prova, testa, experimentera – WTTMSW.

 

PS1. Vill du och dina kollegor ha lite hjälp på traven att släppa loss den där inreprenören? Tipsar om Kickstart för inreprenörer – 15 dagar/15 utmaningar/max 15 min per dag. Hör av dig om du vill veta mer!

PS2. Tipsar om att prenumerera på Tom Peters’ Weekly Quotes för uppfriskande tankar om ledarskap i din inbox varje vecka.