Passion, potential och professionellt rykte

reputation resume_p2

Idag får jag finfin reklam på Per Frykmans blogg. Per har tillsammans med Karin Sandin utvecklat en metod för att analysera Ditt professionella rykte och har under våren hjälpt mig att ta reda på mitt.

Mina kunder, kollegor och samarbetspartners har fått berätta hur de uppfattar mig professionellt – riktigt spännande och en energiboost som heter duga!

Resultatet av analysen kombineras sedan med min potential och passion – min nästa stora grej (next big thing). Och vips. Magi har uppstått.

Och min övertygelse är att detsamma gäller för varumärken. Kombinationen av hur kunder, medarbetare och andra samarbetspartners uppfattar ditt varumärke och vad ni som organisation vill åstadkomma framåt kommer att ge ett varumärke som är inspirerande och attraktivt – nu och i framtiden.

Mitt professionella rykte och min next big thing sammanfattas i min Reputation Résumé som du kan se här: Reputation resume_Kristina Närman_sv

De fina bilderna har plåtats av Magdalena Bibik.