So we became apples

Häromdagen skickade min bror den här fina bilden till mig:

Förutom att han vet att jag är ovanligt svag för får (och i den kategorin inkluderas även ulliga getter), tror jag att han visste att det var precis vad jag behövde påminnas om just då. Vid första anblicken är det ju ganska komiskt med getter som bestämmer sig för att bli äpplen och sitter på grenarna i ett träd som alldeles uppenbart inte är ett äppelträd. Det är säkert flera som drar på munnen eller till och med skrattar högt. Några kommer att tycka att det är rent nonsens – “Såklart att getter inte kan vara äpplen, det säger sig ju självt”. Men så finns det några som jag, som tycker att detta måste vara de bästa äpplena någonsin.

Så, här är min slusats som jag gärna vill dela med dig som kanske behöver påminnas om precis det just idag:

Jag är helt säker på att du kan bli det du vill. Men… Jag tror tyvärr att vad du än väljer, så kommer du att stöta på någon som ifrågasätter ditt val – “Kan du verkligen bli det där?” – eller kanske till och med skrattar åt dig. Men snälla, låt inte det stoppa dig! För någonstans därute finns de som behöver dig och som inget hellre vill än att du ska bli det du vill. Precis som jag tycker att det här är de bästa äpplena någonsin, finns det människor som väntar på att du ska ta steget mot din nästa stora grej. Gör dem inte besvikna! Du kan.